Tuinbonen met majoraan en coppa di Parma
bewaar
bewaar

Tuinbonen met majoraan en coppa di Parma

15 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de coppa in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de coppa zachtjes uit. Schep de coppareepjes uit de pan en op een stukje keukenpapier. Schep de tuinbonen en de majoraan door het vet in de pan en voeg 3 el water en naar smaak zout toe. Leg de deksel op de pan en stoof de tuinbonen in ca. 8 min. zachtjes gaar.

Breng de bonen op smaak met versgemalen peper en laat eventueel het vocht in de pan iets verdampen. Schep de tuinbonen in een schaal en strooi de coppa erover. Lekker met varkensvlees, burgers of slavinken.

algemeenVervang voor Hollandse tuinbonen, de coppa di Parma door gerookte spekblokjes. Bak met het spek ook een gesnipperd uitje mee.
algemeenCoppa di Parma lijkt qua smaak op parmaham, maar is iets vetter. Ideaal om uit te bakken en zo ook een perfecte combinatie met de tuinbonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tuinbonen met majoraan en coppa di Parma

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig