Zoutstengels met tapenade
Aan de slag
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. Bladerdeegplakken elk in 6 repen snijden, bestrijken met ei en ruim bestrooien met zout. Repen zo draaien dat spiraal ontstaat en op ingevette bakplaat leggen. Repen in 15 min. in oven goudbruin bakken. Zoutstengels serveren met bakje tapenade. Ook lekker als borrelhapje.
Bladerdeegstengels maken
Instructievideo - 01:29 min.
Zoutstengels met tapenade
voorgerecht
null personen
400 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. Bladerdeegplakken elk in 6 repen snijden, bestrijken met ei en ruim bestrooien met zout. Repen zo draaien dat spiraal ontstaat en op ingevette bakplaat leggen. Repen in 15 min. in oven goudbruin bakken. Zoutstengels serveren met bakje tapenade. Ook lekker als borrelhapje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 plakjes roomboterbladerdeeg
1 ei
1 eetlepel fijn zeezout
1 bakje verse tomatentapenade