Zoutstengels met tapenade
bewaar
bewaar

Zoutstengels met tapenade

10 min. bereiden / 15 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C. Ei loskloppen. Bladerdeegplakken elk in 6 repen snijden, bestrijken met ei en ruim bestrooien met zout. Repen zo draaien dat spiraal ontstaat en op ingevette bakplaat leggen. Repen in 15 min. in oven goudbruin bakken. Zoutstengels serveren met bakje tapenade. Ook lekker als borrelhapje.

Bladerdeegstengels maken

Instructievideo - 01:29 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zoutstengels met tapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig