Penne met paddestoel-tomatensaus
Aan de slag
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipblokjes 5 min. bakken. Champignons erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Gezeefde tomaten bij champignons schenken en sausmix erdoor roeren. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Penne serveren met saus en bestrooien met pijnboompitten. Lekker met groene salade.
Penne met paddestoel-tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
535 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipblokjes 5 min. bakken. Champignons erdoor scheppen en nog 5 min. bakken. In droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Gezeefde tomaten bij champignons schenken en sausmix erdoor roeren. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Penne serveren met saus en bestrooien met pijnboompitten. Lekker met groene salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g penne
2 doosjes champignons
1 schaaltje kipfiletblokjes
3 eetlepels olijfolie
1 zakje pijnboompitten
1 pak gezeefde tomaten
6 eetlepels sausmix voor porcini penne