Penne met paddestoelensaus
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in repen snijden. Tomaten droogdeppen en fijn snijden. In braadpan olie verhitten en uien ca. 2 minuten bakken. Oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Hamreepjes, tomaatstukjes en inhoud van potjes saus toevoegen en saus goed warm laten worden. Wijn en pasta erdoor roeren en gerecht door en door verwarmen. Lekker met sla en balsamicodressing.
Penne met paddestoelensaus
hoofdgerecht
null personen
740 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in repen snijden. Tomaten droogdeppen en fijn snijden. In braadpan olie verhitten en uien ca. 2 minuten bakken. Oesterzwammen toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Hamreepjes, tomaatstukjes en inhoud van potjes saus toevoegen en saus goed warm laten worden. Wijn en pasta erdoor roeren en gerecht door en door verwarmen. Lekker met sla en balsamicodressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak penne rigate
2 uien
1 bakje oesterzwammen
½ potje gedroogde tomaten in olie
2 eetlepels olijfolie
1 duopakje hamreepjes
2 potten Specialità met Porcini
100 ml droge witte wijn