Penne met broccolisalade
bewaar
bewaar

Penne met broccolisalade

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten, afspoelen met koud stromend water en goed laten uitlekken. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Ansjovis laten uitlekken. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Peper en ansjovis ca. 2 minuten bakken. Specialità toevoegen en verwarmen. Dressing roeren van rest van olie en azijn, zout en peper naar smaak toevoegen. Ui pellen, in stukjes snijden en met dressing door broccoli mengen. Penne serveren met salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met broccolisalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig