Penne met tomatensaus
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie met ui en knoflook 2 min. verhitten. Spekreepjes toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, tomatenpuree en worcestershiresaus toevoegen en gedeeltelijk afgedekt 15 min. laten sudderen. Intussen penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Penne afgieten en mengen met tomatensaus. Eventueel op smaak maken met extra worcestershiresaus. Lekker met kropsla met balsamicodressing.
Penne met tomatensaus
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie met ui en knoflook 2 min. verhitten. Spekreepjes toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenblokjes, tomatenpuree en worcestershiresaus toevoegen en gedeeltelijk afgedekt 15 min. laten sudderen. Intussen penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Penne afgieten en mengen met tomatensaus. Eventueel op smaak maken met extra worcestershiresaus. Lekker met kropsla met balsamicodressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
1 duopak magere spekreepjes
2 blikken tomatenblokjes
1 blikje tomatenpuree
3 eetlepels worcestershiresauce
300 g penne