Boontjes met geitenkaas en citroenboter
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In droge koekenpan pijnboompitten licht roosteren. Kaas in blokjes snijden. Abrikozen wassen en in stukjes snijden. In pan boter verwarmen tot boter bruin wordt. Citroensap er doorheen roeren en heet laten worden. Sperziebonen, kaas en abrikoos door citroenboter scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Sperziebonen bestrooien met pijnboompitten en serveren met tarly.
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In droge koekenpan pijnboompitten licht roosteren. Kaas in blokjes snijden. Abrikozen wassen en in stukjes snijden. In pan boter verwarmen tot boter bruin wordt. Citroensap er doorheen roeren en heet laten worden. Sperziebonen, kaas en abrikoos door citroenboter scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Sperziebonen bestrooien met pijnboompitten en serveren met tarly.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak tarly
800 g sperziebonen
1 zakje pijnboompitten
250 g verse geitenkaas
6 abrikozen
25 g boter
3 eetlepels citroensap