Groene asperges met boerenham en oude kaas
bewaar
bewaar

Groene asperges met boerenham en oude kaas

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Eieren in 8 min. hardkoken, onder koud water afspoelen en pellen. Eieren in grove stukjes snijden. Ham in smalle repen en daarna in piepkleine blokjes snijden. Bieslook fijnsnijden. In pannetje boter smelten. Pan van vuur nemen en hamblokjes, ei en bieslook erdoor roeren. Naar smaak zout en peper toevoegen. Houtachtige uiteinden (2-4 cm) van asperges afsnijden. In wijde pan of aspergepan asperges in 10 min. beetgaar koken. Kaas met dunschiller in krullen schaven. Hamsaus op laag vuur verwarmen. Asperges laten uitlekken en met koppen naar dezelfde kant op vier borden leggen. Hamsaus over asperges lepelen en kaaskrullen losjes erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene asperges met boerenham en oude kaas

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig