Chinese spinazie uit de wok
bewaar
bewaar

Chinese spinazie uit de wok

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Quorn mengen met ketjap. Uien pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten en quorn 5 min. roerbakken. Ui en sambal eraan toevoegen en 2 min. roerbakken. Spinazie in delen erbij scheppen en roerbakken. Volgende deel van spinazie pas erbij doen als vorige deel is geslonken. Op smaak brengen met zout en peper. Mie over vier borden verdelen. Spinazie erop scheppen en bestrooien met sesamzaad. Lekker met emping (soort kroepoek) en koud biertje.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chinese spinazie uit de wok

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig