Chinese spinazie uit de wok
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Quorn mengen met ketjap. Uien pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten en quorn 5 min. roerbakken. Ui en sambal eraan toevoegen en 2 min. roerbakken. Spinazie in delen erbij scheppen en roerbakken. Volgende deel van spinazie pas erbij doen als vorige deel is geslonken. Op smaak brengen met zout en peper. Mie over vier borden verdelen. Spinazie erop scheppen en bestrooien met sesamzaad. Lekker met emping (soort kroepoek) en koud biertje.
Chinese spinazie uit de wok
hoofdgerecht
null personen
440 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Quorn mengen met ketjap. Uien pellen en in halve ringen snijden. In wok olie verhitten en quorn 5 min. roerbakken. Ui en sambal eraan toevoegen en 2 min. roerbakken. Spinazie in delen erbij scheppen en roerbakken. Volgende deel van spinazie pas erbij doen als vorige deel is geslonken. Op smaak brengen met zout en peper. Mie over vier borden verdelen. Spinazie erop scheppen en bestrooien met sesamzaad. Lekker met emping (soort kroepoek) en koud biertje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g eiermie
1 pakje Quorn-stukjes
3 eetlepels zoete ketjap
2 uien
3 eetlepels wokolie
½ eetlepel sambal oelek
2 zakken panklare spinazie
1 eetlepel geroosterde sesamzaadjes
Dit heb je nodig
wok