Quorn ketjap met noedels
Aan de slag
Noedels in 2 min. gaarkoken, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Uien pellen en in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en quorn 2 min. roerbakken. Ui en roerbakmix door quorn scheppen en nog 2 min. roerbakken. Ketjap en 50 ml water bij quorn-groentemengsel schenken en 3 min. zachtjes laten pruttelen. Noedels erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Bestrooien met pinda's.
Quorn ketjap met noedels
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Noedels in 2 min. gaarkoken, afspoelen met koud water en laten uitlekken. Uien pellen en in stukjes snijden. Olie in wok verhitten en quorn 2 min. roerbakken. Ui en roerbakmix door quorn scheppen en nog 2 min. roerbakken. Ketjap en 50 ml water bij quorn-groentemengsel schenken en 3 min. zachtjes laten pruttelen. Noedels erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Bestrooien met pinda's.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak woknoedels
2 uien
3 eetlepels zonnebloemolie
2 bakjes Quorn-stukjes
1 zak Oosterse roerbakmix
75 ml zoute ketjap
75 g ongezouten pinda's
Dit heb je nodig
wok