Noedels met Chinese kool en gebakken speklap
bewaar
bewaar

Noedels met Chinese kool en gebakken speklap

Team Speklap? Bak ze eens voor door de noedels. Lekker met Chinese kool, ketjap en pinda's.

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Besmeer de speklappen met ⅔ van de ketjap. Verhit de helft van de olie in een wok of grote hapjespan en bak de speklappen in 10 min. gaar op hoog vuur. Keer regelmatig en haal uit de pan.

Verwijder ondertussen de harde kern van de kool en snijd de kool in de breedte in repen van 2 cm. Snijd de ui in halve ringen.

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de rest van de olie in de wok en bak de ui en kool (in delen) 3 min. op hoog vuur. Snijd de speklappen in stukken van 1 cm, voeg toe en bak 1 min. mee.

Voeg de noedels en de rest van de ketjap toe en bak 1 min. mee. Haal de pan van het vuur. Hak de pinda’s grof.

Verdeel de noedels over de borden en bestrooi met de pinda's.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met Chinese kool en gebakken speklap

Team Speklap? Bak ze eens voor door de noedels. Lekker met Chinese kool, ketjap en pinda's.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig