Shoarmabroodje met pittig lamsvlees
Aan de slag
In wok olie verhitten en lamsvlees al omscheppend op hoog vuur in 3-5 min. bruinbakken. In broodrooster (of onder hete grill) shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Knoflook door yoghurt roeren en saus op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes als envelopje opensnijden. Vullen met sla, vlees en een flinke lepel knoflooksaus. Broodjes op vier borden leggen en rest van saus apart erbij geven.
Shoarmabroodje met pittig lamsvlees
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en lamsvlees al omscheppend op hoog vuur in 3-5 min. bruinbakken. In broodrooster (of onder hete grill) shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Knoflook door yoghurt roeren en saus op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes als envelopje opensnijden. Vullen met sla, vlees en een flinke lepel knoflooksaus. Broodjes op vier borden leggen en rest van saus apart erbij geven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
300 g lamsshoarma
8 shoarmabroodjes
2 teentjes knoflook
150 g Griekse yoghurt
0 versgemalen zwarte peper
1 zak eikenbladslamelange
Dit heb je nodig
wok