Shoarmabroodje met pittig lamsvlees
bewaar
bewaar

Shoarmabroodje met pittig lamsvlees

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

In wok olie verhitten en lamsvlees al omscheppend op hoog vuur in 3-5 min. bruinbakken. In broodrooster (of onder hete grill) shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Knoflook door yoghurt roeren en saus op smaak brengen met zout en peper. Shoarmabroodjes als envelopje opensnijden. Vullen met sla, vlees en een flinke lepel knoflooksaus. Broodjes op vier borden leggen en rest van saus apart erbij geven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Shoarmabroodje met pittig lamsvlees

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig