Pittig shoarmabroodje met fricandeau
10 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met de sambal en abrikozenjam. Snijd het bosuitje in flinterdunne ringetjes en strooi ze over de helften. Leg op 2 helften elk 2 plakjes fricandeau en leg de andere helften van de broodjes er weer op. Rooster de broodjes in 1-2 minuten mooi bruin.
Pittig shoarmabroodje met fricandeau
null personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met de sambal en abrikozenjam. Snijd het bosuitje in flinterdunne ringetjes en strooi ze over de helften. Leg op 2 helften elk 2 plakjes fricandeau en leg de andere helften van de broodjes er weer op. Rooster de broodjes in 1-2 minuten mooi bruin.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 shoarmabroodjes
2 theelepels sambal badjak
2 eetlepels abrikozenjam
1 bosuitje
4 plakjes varkensfricandeau