Shoarmabroodje met vegaballetjes
Aan de slag
Verhit de frituurolie en verwarm de oven voor op 225 °C. Rasp de komkommers met een grove rasp (of snijd ze in plakken) en schep ze om in een kom met de yoghurt, de mayonaise, dille en knoflook. Verdeel de balletjes in 3-4 porties en frituur ze per portie in 3 minuten gaar. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd ze daarna open. Schep nu in elk broodje wat komkommersalade en 3 of 4 balletjes.
Shoarmabroodje met vegaballetjes
null personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de frituurolie en verwarm de oven voor op 225 °C. Rasp de komkommers met een grove rasp (of snijd ze in plakken) en schep ze om in een kom met de yoghurt, de mayonaise, dille en knoflook. Verdeel de balletjes in 3-4 porties en frituur ze per portie in 3 minuten gaar. Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd ze daarna open. Schep nu in elk broodje wat komkommersalade en 3 of 4 balletjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 komkommers
200 ml yoghurt
4 eetlepels mayonaise
1 zakje dille
4 pakken vegetarische balletjes
2 pakken shoarmabroodjes
0 frituurolie
2 teentjes knoflook
Dit heb je nodig
frituurpan