Lamsshoarma met paprikasaus
Aan de slag
In keukenmachine of met staafmixer paprika's met knoflook en tijm pureren. Bouillon erdoor mengen. Saus op smaak brengen met zout en peper en overdoen in kannetje. In kom uipartjes mengen met vleesreepjes.
In pannetje scheutje olijfolie verhitten. Kwart van shoarmavlees in 3-5 min. gaarbakken. Intussen 2 shoarmabroodpuntjes onder gourmetgrill roosteren. Beetje paprikasaus over vlees schenken en even meewarmen. Brood opensnijden en vleesmengsel erin scheppen.
Lamsshoarma met paprikasaus
null personen
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In keukenmachine of met staafmixer paprika's met knoflook en tijm pureren. Bouillon erdoor mengen. Saus op smaak brengen met zout en peper en overdoen in kannetje. In kom uipartjes mengen met vleesreepjes.
In pannetje scheutje olijfolie verhitten. Kwart van shoarmavlees in 3-5 min. gaarbakken. Intussen 2 shoarmabroodpuntjes onder gourmetgrill roosteren. Beetje paprikasaus over vlees schenken en even meewarmen. Brood opensnijden en vleesmengsel erin scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 geroosterde paprika's
2 teentjes knoflook
1 theelepel gedroogde tijm
100 ml vleesbouillon
1 rode ui
200 g lamsshoarma
2 shoarmabroodjes
0 olijfolie
Dit heb je nodig
gourmetstel
staafmixer of keukenmachine