Kaiserbrötchen met zuurkool en Frankfurters
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit in de pan boter en fruit zachtjes de ui 2-3 min. Schep de zuurkool, bouillon en karwijzaad erdoor en stoof afgedekt gaar in ca. 20 min. Snijd om de centimer een inkeping in de worsten en bak ze 5 min. in boter tot ze bruin zijn en wat krom trekken. Snijd de broodjes open en bestrijk de helften dun met mosterd. Leg de zuurkool op borden. Verdeel de worsten erover. Leg de broodjes erbij en eventueel extra mosterd.
Kaiserbrötchen met zuurkool en Frankfurters
null personen
425 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit in de pan boter en fruit zachtjes de ui 2-3 min. Schep de zuurkool, bouillon en karwijzaad erdoor en stoof afgedekt gaar in ca. 20 min. Snijd om de centimer een inkeping in de worsten en bak ze 5 min. in boter tot ze bruin zijn en wat krom trekken. Snijd de broodjes open en bestrijk de helften dun met mosterd. Leg de zuurkool op borden. Verdeel de worsten erover. Leg de broodjes erbij en eventueel extra mosterd.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
30 g ongezouten roomboter
500 g wijnzuurkool
100 ml kippenbouillon van tablet
1 tl karwijzaad
1 blik Frankfurters knakworsten
4 kaiserbroodjes
2 el Franse mosterd