Gnocchi met zuurkool en Frankfurters
bewaar
bewaar

Gnocchi met zuurkool en Frankfurters

Duitsland en Italië op één bord: zuurkool, Frankfurters, spek en gnocchi.

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de zuurkool met het appelsap en karwijzaad 15 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Wikkel 2-3 plakjes spek om elke Frankfurter. Bak de Frankfurters in een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter in 10 min. op laag vuur rondom krokant.

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af in een vergiet, doe terug in de pan en meng de boter en kaas erdoor. Breng op smaak met peper. Laat de zuurkool uitlekken. Serveer de gnocchi met de zuurkool en Frankfurters.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met zuurkool en Frankfurters

Duitsland en Italië op één bord: zuurkool, Frankfurters, spek en gnocchi.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig