Pistolet hotdog, zuurkool en katenspek
Stevige lunch: zuurkool en worst op een knapperig broodje.
Aan de slag
Doe de zuurkool in een pan met het water en het karwijzaad. Breng aan de kook. Laat op laag vuur 10 min. koken en laat uitlekken in een vergiet.
Omwikkel ondertussen de hotdogs elk met 1 plakje spek. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worsten in 4 min. goudbruin. Keer regelmatig.
Snijd de pistolets overlangs doormidden en besmeer de onderste helften met de mosterd. Verdeel de zuurkool erover. Leg hierop 2 hotdogs. Leg de bovenkanten van de pistolets erop en serveer.
Zuurkool
Instructievideo - 04:12 min.
Pistolet hotdog, zuurkool en katenspek
Stevige lunch: zuurkool en worst op een knapperig broodje.
null personen
445 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Doe de zuurkool in een pan met het water en het karwijzaad. Breng aan de kook. Laat op laag vuur 10 min. koken en laat uitlekken in een vergiet.
Omwikkel ondertussen de hotdogs elk met 1 plakje spek. Verhit de olie in een koekenpan en bak de worsten in 4 min. goudbruin. Keer regelmatig.
Snijd de pistolets overlangs doormidden en besmeer de onderste helften met de mosterd. Verdeel de zuurkool erover. Leg hierop 2 hotdogs. Leg de bovenkanten van de pistolets erop en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g zuurkool naturel
100 ml kraanwater
1 tl karwijzaad
8 hotdogs in blik
8 plakjes katenspek
2 el traditionele olijfolie
4 witte pistolets
2 el Zaanse mosterd