IJs met peer in romige saus
Aan de slag
Peren schillen en in partjes snijden. In pan boter verhitten en peer ca. 3 minuten zacht bakken. Suiker ca. 1 minuut meebakken en laten karameliseren. Crème fraîche en amandelessence voorzichtig aan peer toevoegen en doorwarmen. IJs over vier bordjes verdelen. Warme saus over ijs verdelen.
IJs met peer in romige saus
nagerecht
null personen
405 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Peren schillen en in partjes snijden. In pan boter verhitten en peer ca. 3 minuten zacht bakken. Suiker ca. 1 minuut meebakken en laten karameliseren. Crème fraîche en amandelessence voorzichtig aan peer toevoegen en doorwarmen. IJs over vier bordjes verdelen. Warme saus over ijs verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rijpe peren
2 eetlepels boter of margarine
4 eetlepels suiker
1 bekertje crème fraîche
½ theelepel amandelessence
8 bolletjes vanilleroomijs