Aardappelsalade met gerookte kip en korianderdressing
Aan de slag
Aardappels schoonboenen en ongeschild in bodem water met zout in 20 min. gaarkoken. Afgieten en iets laten afkoelen. In kom crème fraîche, mayonaise, 3 el citroensap, citroenrasp, mosterd, knoflook en koriander tot romige dressing kloppen. Op smaak brengen met zout, peper en suiker. Aardappels in plakken snijden en terugdoen in pan. Voorzichtig omscheppen met dressing en salade minstens 1 uur op koele plek laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen.
Grote schaal bekleden met rucola. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet schuin in plakken snijden en rangschikken op salade. Pistachenoten erover strooien.
Aardappelsalade met gerookte kip en korianderdressing
bijgerecht
null personen
300 kcal
40 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Aardappels schoonboenen en ongeschild in bodem water met zout in 20 min. gaarkoken. Afgieten en iets laten afkoelen. In kom crème fraîche, mayonaise, 3 el citroensap, citroenrasp, mosterd, knoflook en koriander tot romige dressing kloppen. Op smaak brengen met zout, peper en suiker. Aardappels in plakken snijden en terugdoen in pan. Voorzichtig omscheppen met dressing en salade minstens 1 uur op koele plek laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen.
Grote schaal bekleden met rucola. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet schuin in plakken snijden en rangschikken op salade. Pistachenoten erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg aardappels
125 ml crème fraîche
2 el mayonaise
½ citroen
1 tl scherpe mosterd
1 teentje knoflook
1 zakje verse koriander
½ tl suiker
1 zak rucolasla
2 gerookte kipfilets
4 el gepelde pistachenootjes