Aardappelsalade met Hollandse garnalen
Aan de slag
Kook de aardappelblokjes in een beetje water met zout in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze kort koud af om het garen te stoppen. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de crème fraîche met de mayo, de bieslook, 2 eetlepels citroensap, de citroenrasp en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep in een schaal de aardappelblokjes met de garnalen door de citroen-bieslookdressing. Lekker bij een stuk geroosterd vlees van de barbecue of als lunchgerecht met dikke sneden stevig bruinbrood en een gemengde salade.
Aardappelsalade met Hollandse garnalen
bijgerecht
null personen
205 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelblokjes in een beetje water met zout in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze kort koud af om het garen te stoppen. Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de crème fraîche met de mayo, de bieslook, 2 eetlepels citroensap, de citroenrasp en zout en (versgemalen) peper naar smaak. Schep in een schaal de aardappelblokjes met de garnalen door de citroen-bieslookdressing. Lekker bij een stuk geroosterd vlees van de barbecue of als lunchgerecht met dikke sneden stevig bruinbrood en een gemengde salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g kruimige aardappels
1 citroen
3 eetlepels crème fraîche
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel verse bieslook
150 g Hollandse garnalen