Aardappelsalade met kappertjes
Aan de slag
Kook de krieltjes met schil in ruim water met zout in 15-20 min. gaar. Giet af en laat uitstomen en afkoelen. Halveer eventueel de wat grotere krieltjes. Maak een dressing van de mayonaise, grove mosterd en crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing door de krieltjes. Voeg de kappertjes en rucola toe en serveer direct.
Aardappelsalade met kappertjes
bijgerecht
null personen
180 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes met schil in ruim water met zout in 15-20 min. gaar. Giet af en laat uitstomen en afkoelen. Halveer eventueel de wat grotere krieltjes. Maak een dressing van de mayonaise, grove mosterd en crème fraîche. Breng op smaak met peper en zout. Schep de dressing door de krieltjes. Voeg de kappertjes en rucola toe en serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g krieltjes in de schil
2 el mayonaise
1 el grove Zaanse mosterd
1 el crème fraîche
2 el kappertjes
75 g rucola