Aardappel barbecuesalade
Aan de slag
Boen de krieltjes schoon en halveer. Kook de halve krieltjes in water met zout in 15 min. gaar. Giet af en laat iets afkoelen. Meng de mayonaise met de mosterd. Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakjes. Besprenkel de appel met het citroensap. Meng de aardappelen met de mosterdmayonaise en bedek met de appelplakjes.
Aardappel barbecuesalade
bijgerecht
null personen
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Boen de krieltjes schoon en halveer. Kook de halve krieltjes in water met zout in 15 min. gaar. Giet af en laat iets afkoelen. Meng de mayonaise met de mosterd. Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakjes. Besprenkel de appel met het citroensap. Meng de aardappelen met de mosterdmayonaise en bedek met de appelplakjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g krieltjes
3 el mayonaise
1 el grove Zaanse mosterd
1 Granny Smith appel
1 el citroensap