Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
bewaar
bewaar

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Pijnboompitten in droge koekenpan roosteren. Tomaten in stukjes snijden en in hoge kom doen met pijnboompitten, kappertjes en kaas. Met staafmixer pureren, onderwijl olie in dun straaltje toevoegen tot smeuïge substantie ontstaat. Pesto op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Kalkoenschnitzels besmeren met tomatenpesto, oprollen en vaststeken met cocktailprikker (of vastbinden met keukentouw). Kalkoenrolletje rondom bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Kalkoenrolletjes in 8-10 min. gaarbakken. Lekker met spinazierisotto.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig