Spinazietimbaaltjes
bewaar
bewaar

Spinazietimbaaltjes

15 min. bereiden / 25 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Pers het vocht uit de spinazie en snijd hem zeer fijn. Meng dit met 1 ei, bloem, semigedroogde tomaten en parmezaanse kaas. Breng het mengsel op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrijk de wanden van een vetvrije kom met wat citroensap. Klop hierin het eiwit stijf met een mespunt zout. Spatel het eiwit voorzichtig door het spinaziemengsel. Verdeel het resultaat over de souffléschaaltjes. Bak de timbaaltjes gedurende 20-25 min. midden in de voorverwarmde oven (200 °C) tot ze gerezen en bruin zijn. Serveer direct.

algemeenDit gerecht is - in dezelfde hoeveelheden - ook geschikt als tussengerecht voor vier personen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinazietimbaaltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig