Vistapas
bewaar
bewaar

Vistapas

Deze tapas met vis zijn de perfecte start van een borrel of een etentje.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Laat de artisjokharten uitlekken. Snijd een klein stukje van de onderkant. Meng de makreelsnack met de kappertjes. Vul de artisjokharten met het makreelmengsel.

Prik aan de cocktailprikkers een garnaal en olijf.

Was de tomaatjes, snijd het kapje eraf en schep de zaadjes eruit. Meng de zalmsnippers met de mayonaise met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Vul de tomaatjes hoog op met het zalmmengsel.

combinatietipLekker met geroosterd brood en roomboter.

Artisjok bereiden

Instructievideo - 01:41 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vistapas

Deze tapas met vis zijn de perfecte start van een borrel of een etentje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig