Caesar salad wraps
Zin in salade én in een wrap? Doe de salade er gewoon in. Zo heb je het beste van twee werelden samen zoals in deze caesar salad-wraps. Lekker als uitgebreide lunch.
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard.
Schaaf ondertussen de kaas in dunne snippers met een dunschiller of kaasschaaf. Haal de bladeren los van de kropjes sla.
Verhit een koekenpan zonder boter of olie op middelhoog vuur en bak het spek in ca. 5 min. krokant. Keer halverwege en laat uitlekken op keukenpapier.
Veeg de koekenpan schoon met keukenpapier en bak een tortillawrap 30 sec. Keer halverwege. Doe hetzelfde met de andere wraps.
Besmeer een wrap met ¼ van de dressing. Verdeel er per wrap ¼ van de sla en ¼ van het spek erover. Snijd 1 ei in kwarten en leg op het spek. Bestrooi met ¼ van de kaas, rol de wrap stevig dicht en snijd schuin door. Herhaal met de rest.
Caesar salad wraps
Zin in salade én in een wrap? Doe de salade er gewoon in. Zo heb je het beste van twee werelden samen zoals in deze caesar salad-wraps. Lekker als uitgebreide lunch.
null personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 8 min. hard.
Schaaf ondertussen de kaas in dunne snippers met een dunschiller of kaasschaaf. Haal de bladeren los van de kropjes sla.
Verhit een koekenpan zonder boter of olie op middelhoog vuur en bak het spek in ca. 5 min. krokant. Keer halverwege en laat uitlekken op keukenpapier.
Veeg de koekenpan schoon met keukenpapier en bak een tortillawrap 30 sec. Keer halverwege. Doe hetzelfde met de andere wraps.
Besmeer een wrap met ¼ van de dressing. Verdeel er per wrap ¼ van de sla en ¼ van het spek erover. Snijd 1 ei in kwarten en leg op het spek. Bestrooi met ¼ van de kaas, rol de wrap stevig dicht en snijd schuin door. Herhaal met de rest.
vegatip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote scharreleieren
20 g Parmezaanse kaas
2 kropjes babyromaine
200 g ontbijtspek
4 tortillawraps
8 el caesardressing