Halloumi wraps
bewaar
bewaar

Halloumi wraps

Wraps kunnen altijd, want echt alles is er lekker in. Dat geldt gelukkig ook voor halloumi!

25 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de rode uien in dunne halve ringen. Doe de helft in een kom en pers de citroen erboven uit. Schep om en houd apart. Snijd de courgette in de lengte doormidden en snijd beide helften in plakken van ca. een ½ cm.

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en roerbak de rest van de rode ui met het venkelzaad 8 min. op middelhoog vuur. Voeg na 5 min. de courgette en de komijn toe en bak mee. Haal de pan van het vuur.

Snijd ondertussen de halloumi in plakken van een ½ cm. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de plakken in 6-7 min. knapperig aan beide kanten.

Snijd ondertussen de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork fijn in een kom en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Halveer de kropjes babyromainesla in de lengte en snijd in reepjes. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verdeel de avocado, gebakken courgette en rode ui, halloumi, babyromaine en ingelegde ui over het midden van de tortilla’s, laat aan de onderkant een stukje vrij. Besprenkel de wraps met 2 el citroensap (per 4 personen) van de uien. Vouw de onderkant van de wraps naar boven en dan de zijkanten naar binnen, rol de wraps verder op. Halveer schuin en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Halloumi wraps

Wraps kunnen altijd, want echt alles is er lekker in. Dat geldt gelukkig ook voor halloumi!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig