Passievruchtdessert
Aan de slag
IJs uit vriezer nemen en iets zachter laten worden. Intussen passievruchten halveren en inhoud eruit lepelen. In pannetje passievrucht 1 min. verwarmen. Pan van vuur nemen en Cointreau erdoor roeren. Op elk bord bolletje sorbetijs scheppen. Boterwafel erin steken. Passievruchtsaus ernaast scheppen.
Passievruchtdessert
nagerecht
null personen
130 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
IJs uit vriezer nemen en iets zachter laten worden. Intussen passievruchten halveren en inhoud eruit lepelen. In pannetje passievrucht 1 min. verwarmen. Pan van vuur nemen en Cointreau erdoor roeren. Op elk bord bolletje sorbetijs scheppen. Boterwafel erin steken. Passievruchtsaus ernaast scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bollen passievruchtsorbet
2 passievruchten
2 eetlepels Cointreau
2 boterwafeltjes