Mango- en passievruchtenmousse
Aan de slag
Mango dun schillen en vruchtvlees van pit afsnijden. Sap opvangen. Mango in blokjes snijden. Passievruchten halveren en vruchtvlees boven mango eruit scheppen. In mengbeker of met staafmixer mango met sap, passievruchten, roomijs en likeur tot gladde mousse pureren. Over 6 lage (water)glazen verdelen en direct serveren.
Mango- en passievruchtenmousse
nagerecht
null personen
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Mango dun schillen en vruchtvlees van pit afsnijden. Sap opvangen. Mango in blokjes snijden. Passievruchten halveren en vruchtvlees boven mango eruit scheppen. In mengbeker of met staafmixer mango met sap, passievruchten, roomijs en likeur tot gladde mousse pureren. Over 6 lage (water)glazen verdelen en direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rijpe mango
3 passievruchten
6 eetlepels vanille-roomijs
2 eetlepels sinaasappellikeur (slijter)
Dit heb je nodig
staafmixer