Lichtgebonden vissoep met rivierkreeftjes
Aan de slag
In pan met dikke bodem knoflook 1 min. fruiten in olie. Wijn en visbouillon toevoegen en 3 min. zachtjes laten koken. Slagroom en rivierkreeftjes door soep roeren en nog 2 min. meewarmen. Soep met zout en chilipeper op smaak brengen en over vier kommen verdelen.
Lichtgebonden vissoep met rivierkreeftjes
voorgerecht
null personen
195 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan met dikke bodem knoflook 1 min. fruiten in olie. Wijn en visbouillon toevoegen en 3 min. zachtjes laten koken. Slagroom en rivierkreeftjes door soep roeren en nog 2 min. meewarmen. Soep met zout en chilipeper op smaak brengen en over vier kommen verdelen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
150 ml droge witte wijn
750 ml visbouillon
125 ml slagroom
2 bakjes rivierkreeftjes
0 chilipeper uit de molen