Minicocktail van rivierkreeftjes
Aan de slag
Rivierkreeftjes grof hakken. In kommetje mayonaise, tomatensaus en cognac door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In andere kom rivierkreeftjes en 2 eetlepels saus door elkaar scheppen. Blaadjes van waterkers plukken en over glaasjes verdelen. Kreeftjes erop scheppen. Over cocktails 1 eetlepel saus scheppen. Wat chilipeper erover strooien.
Minicocktail van rivierkreeftjes
null porties
80 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rivierkreeftjes grof hakken. In kommetje mayonaise, tomatensaus en cognac door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en chilipeper. In andere kom rivierkreeftjes en 2 eetlepels saus door elkaar scheppen. Blaadjes van waterkers plukken en over glaasjes verdelen. Kreeftjes erop scheppen. Over cocktails 1 eetlepel saus scheppen. Wat chilipeper erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 g rivierkreeftjes
4 eetlepels olijfmayonaise
1 eetlepel tomato sauce
1 eetlepel cognac
0 zout
0 chilipeper uit de molen
½ zakje waterkers
Dit heb je nodig
borrelglaasjes