Aardappelsalade met cashewnoten
Aan de slag
Aardappels schoonboenen, in lengte halveren en in smalle parten snijden. In pan met weinig kokend water en wat zout aardappels in ca. 10 min. beetgaar koken. Bleekselderij wassen, in stukken snijden en dan in dunne reepjes. Sinaasappel schoonboenen, schil raspen en sinaasappel uitpersen. Dressing kloppen van sinaasappelsap, -rasp, olie en shoarmakruiden. Aardappels afgieten, door dressing scheppen en 10 min. laten afkoelen. Bleekselderij, slamelange, geitenkaas en cashewnoten door aardappels scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper.
Aardappelsalade met cashewnoten
hoofdgerecht
null personen
435 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schoonboenen, in lengte halveren en in smalle parten snijden. In pan met weinig kokend water en wat zout aardappels in ca. 10 min. beetgaar koken. Bleekselderij wassen, in stukken snijden en dan in dunne reepjes. Sinaasappel schoonboenen, schil raspen en sinaasappel uitpersen. Dressing kloppen van sinaasappelsap, -rasp, olie en shoarmakruiden. Aardappels afgieten, door dressing scheppen en 10 min. laten afkoelen. Bleekselderij, slamelange, geitenkaas en cashewnoten door aardappels scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g vastkokende aardappels
3 stengels bleekselderij
1 sinaasappel
4 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
½ eetlepel shoarmakruiden
1 zak eikenbladslamelange
100 g zachte geitenkaas
100 g gezouten cashewnoten