Lauwwarme ratatouillesalade
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 250 °C. Uien, aubergine, courgettes en paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Groenten mengen met 2 el olijfolie en op ingevette bakplaat leggen. Bakplaat in oven schuiven en groenten in ca. 15 min. roosteren. Regelmatig omscheppen. Geitenkaas verkruimelen. Groenten uit oven nemen en oven terugschakelen naar 225 °C. Groenten iets laten afkoelen en besprenkelen met azijn en rest van olie. In hete oven brood bakken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas over groenten verdelen. Salade serveren met brood.
Lauwwarme ratatouillesalade
hoofdgerecht
null personen
505 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 250 °C. Uien, aubergine, courgettes en paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Groenten mengen met 2 el olijfolie en op ingevette bakplaat leggen. Bakplaat in oven schuiven en groenten in ca. 15 min. roosteren. Regelmatig omscheppen. Geitenkaas verkruimelen. Groenten uit oven nemen en oven terugschakelen naar 225 °C. Groenten iets laten afkoelen en besprenkelen met azijn en rest van olie. In hete oven brood bakken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas over groenten verdelen. Salade serveren met brood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
1 aubergine
2 courgettes
2 rode paprika's
6 eetlepels olijfolie met knoflookaroma en chilipeper
2 maal 125 gr zachte geitenkaas
2 eetlepels balsamicoazijn
1 ciabatta