Viva la pasta!
Maispasta met worteltjes, vegetarisch gehakt en tomatensaus.
Aan de slag
Breng een grote pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de pasta in 10 min. gaar. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de worteltjes in plakjes.
Verhit de olie in een braadpan en bak de worteltjes ongeveer 3 min. Doe de paprika en het vegetarische gehakt erbij en bak dit ongeveer 3 min. mee. Doe dan de tomato frito en het water in de pan en laat dit ongeveer 5 min. op laag vuur pruttelen.
Giet de pasta af en meng de saus erdoor. Strooi er aan tafel lekker veel kaas over.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Viva la pasta!
Maispasta met worteltjes, vegetarisch gehakt en tomatensaus.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng een grote pan met water en een beetje zout aan de kook en kook de pasta in 10 min. gaar. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de worteltjes in plakjes.
Verhit de olie in een braadpan en bak de worteltjes ongeveer 3 min. Doe de paprika en het vegetarische gehakt erbij en bak dit ongeveer 3 min. mee. Doe dan de tomato frito en het water in de pan en laat dit ongeveer 5 min. op laag vuur pruttelen.
Giet de pasta af en meng de saus erdoor. Strooi er aan tafel lekker veel kaas over.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g AH Vrij van gluten fusilli
1 gele paprika
8 geschrapte worteltjes
3 el zonnebloemolie
175 g Garden Gourmet fijngehakt
375 ml tomato frito
100 ml kraanwater
150 g geraspte belegen kaas