Lasagne met zalm en spinazie
Voor deze lasagne sta je 20 min. in de keuken en de oven doet de rest!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de stukken zalm in reepjes.
Bedek de bodem van de ovenschaal met een dun laagje spinazie. Leg daarop de lasagnebladen. Bedek weer met een laagje spinazie. Verdeel daar 1/3 deel van de zalmreepjes over en verdeel daarover 60 g roomkaas.
Dek af met lasagnebladen, druk aan en verdeel daar weer spinazie, 1/3 zalm en 60 g roomkaas over. Maak zo nog 1 laag. Houd wat spinazie over. Bedek de bovenste laag met lasagnebladen en verdeel daar de rest van de spinazie en de rest van de roomkaas over.
Bestrooi met de geraspte kaas en bak ca. 35 min. in het midden van de oven.
Lasagne met zalm en spinazie
Voor deze lasagne sta je 20 min. in de keuken en de oven doet de rest!
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
20 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de spinazie in een hapjespan. Snijd ondertussen de stukken zalm in reepjes.
Bedek de bodem van de ovenschaal met een dun laagje spinazie. Leg daarop de lasagnebladen. Bedek weer met een laagje spinazie. Verdeel daar 1/3 deel van de zalmreepjes over en verdeel daarover 60 g roomkaas.
Dek af met lasagnebladen, druk aan en verdeel daar weer spinazie, 1/3 zalm en 60 g roomkaas over. Maak zo nog 1 laag. Houd wat spinazie over. Bedek de bovenste laag met lasagnebladen en verdeel daar de rest van de spinazie en de rest van de roomkaas over.
Bestrooi met de geraspte kaas en bak ca. 35 min. in het midden van de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
900 g diepvries spinazie à la crème
500 g diepvries wilde zalm
12 AH Vrij van gluten lasagnebladen
250 g roomkaas kruiden
50 g geraspte belegen kaas