Gemarineerde lamskoteletjes met muntpesto
bewaar
bewaar

Gemarineerde lamskoteletjes met muntpesto

35 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

In kom helft van knoflook met chilipoeder, kaneel, azijn en 3 el olie tot marinade roeren. Lamskoteletjes hiermee rondom bestrijken en minstens 15 min. marineren. Intussen hazelnoten in droge koekenpan kort roosteren. In keukenmachine muntblaadjes met rest van knoflook, geraspte kaas en hazelnoten pureren. Terwijl de machine draait rest van olie in dun straaltje toevoegen, tot smeuïge pasta ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Lamskoteletjes op barbecue in ca. 10 min. bruin en van binnen rosé roosteren. Regelmatig keren en met marinade bestrijken. Serveren met muntpesto en gepofte aardappels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gemarineerde lamskoteletjes met muntpesto

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig