2x Bruschetta van de barbecue
Aan de slag
Breng de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje al roerend aan de kook. Laat 2 min. koken en vervolgens afkoelen.
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Snijd het brood in 12 sneetjes. Besprenkel 1 kant met de olie. Gebruik je de barbecue, leg dan het brood in de grillschaal. Gril 8 min. Keer halverwege. Wrijf beide kanten van de bruschette in met knoflook. Leg op een schaal.
Dubbeldop de tuinboontjes. Doe met de kwark, Pecorino en 2/3 van de munt in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Besmeer 6 bruschette ermee en garneer met de rest van de munt. Scheur het basilicum in stukjes en verdeel samen met de tomaten over de 6 andere bruschette. Garneer met een paar streepjes balsamicosiroop en wat Parmezaanse kaas.
Barbecue aansteken
Instructievideo - 01:07 min.
2x Bruschetta van de barbecue
null personen
175 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Breng de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje al roerend aan de kook. Laat 2 min. koken en vervolgens afkoelen.
Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Snijd het brood in 12 sneetjes. Besprenkel 1 kant met de olie. Gebruik je de barbecue, leg dan het brood in de grillschaal. Gril 8 min. Keer halverwege. Wrijf beide kanten van de bruschette in met knoflook. Leg op een schaal.
Dubbeldop de tuinboontjes. Doe met de kwark, Pecorino en 2/3 van de munt in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Besmeer 6 bruschette ermee en garneer met de rest van de munt. Scheur het basilicum in stukjes en verdeel samen met de tomaten over de 6 andere bruschette. Garneer met een paar streepjes balsamicosiroop en wat Parmezaanse kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 ml balsamicoazijn
20 g suiker
1 brood pain rustique
4 el extra vierge olijfolie
1 teen knoflook
1 pak fijne tuinboontjes
3 el magere kwark naturel
30 g Pecorino Romano
1 bakje munt
½ bakje basilicum
1 bakje tomatenmix
30 g Parmezaanse kaas
Dit heb je nodig
staafmixer, barbecue of grillpan, aluminium barbecuegrillschaal