2x Bruschetta van de barbecue
bewaar
bewaar

2x Bruschetta van de barbecue

25 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Breng de balsamicoazijn met de suiker in een pannetje al roerend aan de kook. Laat 2 min. koken en vervolgens afkoelen.

Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Snijd het brood in 12 sneetjes. Besprenkel 1 kant met de olie. Gebruik je de barbecue, leg dan het brood in de grillschaal. Gril 8 min. Keer halverwege. Wrijf beide kanten van de bruschette in met knoflook. Leg op een schaal.

Dubbeldop de tuinboontjes. Doe met de kwark, Pecorino en 2/3 van de munt in een hoge beker. Pureer met de staafmixer. Besmeer 6 bruschette ermee en garneer met de rest van de munt. Scheur het basilicum in stukjes en verdeel samen met de tomaten over de 6 andere bruschette. Garneer met een paar streepjes balsamicosiroop en wat Parmezaanse kaas.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

2x Bruschetta van de barbecue

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig