Limburgse mosterdsoep
bewaar
bewaar

Limburgse mosterdsoep

Smakelijke soep van milde Limburgse mosterd.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Pel en snipper de ui en knoflook. Hak de kervel fijn. Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui en knoflook zachtjes. Meng de mosterd erdoor. Voeg het fond, water en bouillontablet toe. Breng het geheel zachtjes aan de kook en roer de slagroom erdoor. Laat de soep onafgedekt ca. 15 min. zachtjes sudderen tot deze iets dikker is. Schep de soep in diepe borden. Garneer de soep met de fijngehakte kervel.

combinatietipServeer met stevig brood of roggebrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Limburgse mosterdsoep

Smakelijke soep van milde Limburgse mosterd.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig