Stapelsandwich
bewaar
bewaar

Stapelsandwich

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Neem de bakplaat uit de oven en vet 'm in met olie. Gebruik het invetkwastje. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Leg de vissticks op de bakplaat. Schuif, met ovenwanten aan, de bakplaat in de oven. Bak de vissticks 10 à 12 minuten.

Was ondertussen de komkommer en snij hem in dunne plakjes. Rooster de boterhammen in de broodrooster. Was de slablaadjes en dep ze met wat keukenpapier goed droog. Smeer op 4 boterhammen dun wat wortel-selleriesalade.

Leg de vissticks naast elkaar op 2 besmeerde boterhammen. Leg er wat plakjes komkommer op. Leg daar 2 onbesmeerde boterhammen op en smeer op de bovenkant een dikke laag wortel-selleriesalade.

Leg de slablaadjes erop en nog wat plakjes komkommer. Leg ten slotte de laatste boterhammen erop met de besmeerde kant naar beneden. Snij de broodstapels schuin doormidden en zet elke sandwich vast met een satéprikker met een radijsje. Serveer bij de 'Stapelsandwich' patat.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stapelsandwich

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig