Shoarmaspies met komkommersalade
bewaar
bewaar

Shoarmaspies met komkommersalade

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Knoflook pellen, boven schaal uitpersen en mengen met 2 eetlepels olie en kruiden. Biefstuk in blokjes snijden en door marinade scheppen. Komkommers schillen, halveren en met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer grof raspen en door wortel-selleriesalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan stokjes rijgen. In koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan rest van olie verhitten. Vleesspiesen in 2-3 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Broodjes opensnijden en in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spiesen serveren met hummus, shoarmabroodjes en salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Shoarmaspies met komkommersalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig