Shoarmaspies met komkommersalade
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Knoflook pellen, boven schaal uitpersen en mengen met 2 eetlepels olie en kruiden. Biefstuk in blokjes snijden en door marinade scheppen. Komkommers schillen, halveren en met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer grof raspen en door wortel-selleriesalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan stokjes rijgen. In koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan rest van olie verhitten. Vleesspiesen in 2-3 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Broodjes opensnijden en in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spiesen serveren met hummus, shoarmabroodjes en salade.
Shoarmaspies met komkommersalade
hoofdgerecht
null personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Knoflook pellen, boven schaal uitpersen en mengen met 2 eetlepels olie en kruiden. Biefstuk in blokjes snijden en door marinade scheppen. Komkommers schillen, halveren en met theelepel zaadjes verwijderen. Komkommer grof raspen en door wortel-selleriesalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Vlees aan stokjes rijgen. In koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan rest van olie verhitten. Vleesspiesen in 2-3 minuten rondom bruin en van binnen rosé bakken. Broodjes opensnijden en in oven verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spiesen serveren met hummus, shoarmabroodjes en salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teentje knoflook
3 eetlepels zonnebloemolie
1 theelepel shoarmakruiden
4 biefstukken
2 komkommers
1 bakje wortel-selleriesalade
1 pak shoarmabroodjes
½ pot hummus naturel
Dit heb je nodig
satéstokjes