Gevulde pita's met yoghurtsaus
Aan de slag
Paprika's en peultjes schoonmaken en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook boven yoghurt uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan olie verhitten en ui, paprika en peultjes 5 min. bakken. Valess met shoarmakruiden bestrooien. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broodjes in broodrooster verwarmen en met roerbakmengsel vullen. Met yoghurtsaus serveren.
Gevulde pita's met yoghurtsaus
hoofdgerecht
null personen
480 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Paprika's en peultjes schoonmaken en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook boven yoghurt uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan olie verhitten en ui, paprika en peultjes 5 min. bakken. Valess met shoarmakruiden bestrooien. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broodjes in broodrooster verwarmen en met roerbakmengsel vullen. Met yoghurtsaus serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode paprika's
200 g peultjes
2 uien
2 teentjes knoflook
200 ml volle yoghurt
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje Valess roerbakblokjes mild gekruid
1½ eetlepel shoarmakruiden
8 shoarmabroodjes