Gevulde pita's met yoghurtsaus
bewaar
bewaar

Gevulde pita's met yoghurtsaus

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Paprika's en peultjes schoonmaken en in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. Knoflook boven yoghurt uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan olie verhitten en ui, paprika en peultjes 5 min. bakken. Valess met shoarmakruiden bestrooien. Roerbakblokjes toevoegen en 2 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broodjes in broodrooster verwarmen en met roerbakmengsel vullen. Met yoghurtsaus serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde pita's met yoghurtsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig