Pita's met kip en hummus
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Van 3 el olie, knoflook, azijn, zout en peper dressing roeren en met ijsbergsla mengen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kip 8 min. bakken. Ui en paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Mengsel met zout en peper pittig op smaak brengen. Shoarmabroodjes 6-8 min. in oven afbakken. Broodjes met kip-paprikamengsel en houmous vullen. Met ijsbergsalade serveren.
Pita's met kip en hummus
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven op 220 °C voorverwarmen. Kip in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Van 3 el olie, knoflook, azijn, zout en peper dressing roeren en met ijsbergsla mengen. In koekenpan rest van olie verhitten. Kip 8 min. bakken. Ui en paprika toevoegen en 2 min. meebakken. Mengsel met zout en peper pittig op smaak brengen. Shoarmabroodjes 6-8 min. in oven afbakken. Broodjes met kip-paprikamengsel en houmous vullen. Met ijsbergsalade serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kipfilets
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
5 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel azijn
1 zak gemengde ijsbergsla
1 pak shoarmabroodjes
1 bakje houmous