Gevuld stokbrood met haring
Aan de slag
Brood in lengte halveren en iets uithollen. Brood besmeren met kruidenboter. Appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Haring in reepjes snijden. Selleriesalade mengen met haring, uitjes (uit pak) en appel. Op smaak brengen met zout en peper. Sla schoonmaken, wassen en droogdeppen. Slabladeren over helft van brood verdelen. Haringsalade erop scheppen en afdekken met andere broodhelften. Stokbroden in stukken snijden.
Gevuld stokbrood met haring
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Brood in lengte halveren en iets uithollen. Brood besmeren met kruidenboter. Appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Haring in reepjes snijden. Selleriesalade mengen met haring, uitjes (uit pak) en appel. Op smaak brengen met zout en peper. Sla schoonmaken, wassen en droogdeppen. Slabladeren over helft van brood verdelen. Haringsalade erop scheppen en afdekken met andere broodhelften. Stokbroden in stukken snijden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bruine stokbroden
3 eetlepels kruidenboter
2 appels
2 pakken maatjesharing
2 bakjes selleriesalade
½ kropsla