Stokbrood met braadworst en witlofsla
bewaar
bewaar

Stokbrood met braadworst en witlofsla

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Braadworsten wellen en in boter bakken volgens aanwijzing op verpakking. Witlof in de lengte in dunne reepjes snijden. In grote kom azijn met olie, mosterd en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen en komijnzaad erdoor roeren. Witlof met dressing omscheppen. Braadworsten in de lengte doormidden snijden en in hete grillpan aan beide kanten even roosteren, zodat ze een mooi bruin grillpatroon krijgen. Stokbroden halveren, opensnijden en op vier borden leggen. Witlofsla over stokbrood verdelen en braadworsten erop leggen. Piccalilly naar smaak erop scheppen.

algemeenVervang de witlof door spitskool of gekookte wijnzuurkool met spekjes (goed uitgelekt).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Stokbrood met braadworst en witlofsla

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig