Sperziebonenhapje met tartaar (baby 7-9 maanden)
bewaar
bewaar

Sperziebonenhapje met tartaar (baby 7-9 maanden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de wortel met de aardappel in een pan met een flinke laag water ca. 6 minuten. Voeg dan de sperziebonen toe en kook het geheel nog ca. 9 minuten tot alles gaar is.

Verhit intussen in een kleine koekenpan de olie. Verdeel de tartaar in kleine stukjes en bak het al omscheppend op een matig vuur rul en gaar.

Giet de groenten en aardappel af, maar vang het kookvocht op. Pureer met een staafmixer of in een keukenmachine de groenten en de aardappels samen met de tartaar tot een fijne puree. Voeg eventueel wat kookvocht, moedermelk of opvolgmelk toe om het hapje te verdunnen.

algemeenIngevroren houdbaar: 2 maanden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonenhapje met tartaar (baby 7-9 maanden)

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig