Opperdepop: courgette met rijstebloem 6 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: courgette met rijstebloem 6 mnd

Door de rijstebloem en melk wordt het hapje lekker romig.

15 min. bereiden

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de uiteinden van de courgette en snijd in kleine blokjes. Breng de courgette aan de kook in een pan met een bodempje water. Kook afgedekt in 5 min. gaar en zacht.

Giet de courgette af en pureer met een staafmixer of in de keukenmachine. Meng rijstebloem en melk erdoor, voeg eventueel extra bloem of melk toe voor de gewenste dikte.

bewaartipIngevroren kun je het courgettehapje 2 maanden bewaren.
algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: courgette met rijstebloem 6 mnd

Door de rijstebloem en melk wordt het hapje lekker romig.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig