Makreelcrostini
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing (oven aan laten staan). Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Brood in 12 plakken snijden en besmeren met knoflookolie. Plakken op bakplaat leggen en nog ca. 5 minuten terugplaatsen in oven tot brood bruin en knapperig is. Bosui in dunne ringetjes snijden. Makreel mengen met bosui. Warme crostini besmeren met makreelmengsel.
Makreelcrostini
voorgerecht
null personen
405 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Brood afbakken volgens gebruiksaanwijzing (oven aan laten staan). Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Brood in 12 plakken snijden en besmeren met knoflookolie. Plakken op bakplaat leggen en nog ca. 5 minuten terugplaatsen in oven tot brood bruin en knapperig is. Bosui in dunne ringetjes snijden. Makreel mengen met bosui. Warme crostini besmeren met makreelmengsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ciabatta
1 teentje knoflook
3 eetlepels olijfolie
3 bosuitjes
2 blikjes makreelsnack in tomatensaus