Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola
bewaar
bewaar

Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van de ciabatta, die worden niet gebruikt. Snijd het brood in 10 schuine sneetjes. Besprenkel de bovenkant met de olie. Rooster het brood 8 min. op een rooster in de oven. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met de knoflook en leg ze op een schaal.

Halveer ondertussen de plakken ham in de breedte en verdeel ze over de bruschette. Schep op alle bruschette een lepeltje vijgenconfiture. Verdeel de rucola erover en serveer direct.

algemeenMeng de rest van de rucola door een pastagerecht voor een knapperig en pittig accent.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bruschetta Parmaham, vijgenjam en rucola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig