Sinaasappelrol
bewaar
bewaar

Sinaasappelrol

45 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. In kom eieren luchtig kloppen en mengen met sinaasappelsap, maïzena en 200 g suiker. Sinaasappel goed schoonboenen en schil boven eiermengsel raspen. Bakblik bekleden met bakpapier en invetten met boter. Bakpapier bestrooien met rest van suiker. Eiermengsel gelijkmatig over bakblik verdelen. In midden van oven eiermengsel in 15 à 20 minuten gaar bakken. Theedoek bestrooien met poedersuiker en eiercake voorzichtig op theedoek keren. Bakpapier van cake af trekken en cake voorzichtig met behulp van theedoek oprollen. Sinaasappelrol laten afkoelen. Vlak voor serveren bestrooien met kaneelpoeder en in dikke plakken snijden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sinaasappelrol

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig